Timișoara
24 noiembrie 2024, 17:36
Mainly clear
Mainly clear
5°C
Apparent: -4°C
Presiunea: 1034 mb
Umiditate: 87%
Vântul: 10 km/h S
Rafale de vânt: 26 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 7:47
Apus: 16:56
 

Undeva în Cluj se coace ceva bun. Faceți cunoștință cu Peter, cofetarul care refuză să-și decoreze deserturile pentru a nu distrage atenția de la ce contează cu adevărat: gustul

Atunci când mănânci o prăjitură cu adevărat bună ar trebui să simți gustul distinct al fiecărui ingredient, iar fiecare textură întâlnită să-ți prilejuiască o scurtă, dar clară oprire pe drumul unei experiențe care culminează cu aftertaste-ul. Obișnuit cu gustul superdulce și senzația apoasă ale clasicelor amandine și savarine din vechile cofetării, atunci când a mâncat prima oară o tartă cu mango, Peter Schuller a vrut să afle ce trebuie să faci pentru a obține un astfel de desert „fantastic”.

Citeste integral - click aici

Articolul "Undeva în Cluj se coace ceva bun. Faceți cunoștință cu Peter, cofetarul care refuză să-și decoreze deserturile pentru a nu distrage atenția de la ce contează cu adevărat: gustul" a fost redactat de Ramona Loznianu si  a fost preluat din publicatia online Republica.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram