Timișoara
20 ianuarie 2025, 10:53
Overcast
Prognoza
-0°C
Apparent: -5°C
Presiunea: 1031 mb
Umiditate: 84%
Vântul: 2 km/h ENE
Rafale de vânt: 15 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 8:08
Apus: 17:23
 

Undeva în Cluj se coace ceva bun. Faceți cunoștință cu Peter, cofetarul care refuză să-și decoreze deserturile pentru a nu distrage atenția de la ce contează cu adevărat: gustul

Atunci când mănânci o prăjitură cu adevărat bună ar trebui să simți gustul distinct al fiecărui ingredient, iar fiecare textură întâlnită să-ți prilejuiască o scurtă, dar clară oprire pe drumul unei experiențe care culminează cu aftertaste-ul. Obișnuit cu gustul superdulce și senzația apoasă ale clasicelor amandine și savarine din vechile cofetării, atunci când a mâncat prima oară o tartă cu mango, Peter Schuller a vrut să afle ce trebuie să faci pentru a obține un astfel de desert „fantastic”.

Citeste integral - click aici

Articolul "Undeva în Cluj se coace ceva bun. Faceți cunoștință cu Peter, cofetarul care refuză să-și decoreze deserturile pentru a nu distrage atenția de la ce contează cu adevărat: gustul" a fost redactat de Ramona Loznianu si  a fost preluat din publicatia online Republica.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram