Timișoara
7 iulie 2024, 17:12
Clear sky
Clear sky
36°C
Apparent: 26°C
Presiunea: 1012 mb
Umiditate: 56%
Vântul: 13 km/h SSW
Rafale de vânt: 36 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 5:53
Apus: 21:26
 

Despre noi

30 mai 2021

Portalul "Timișoara Online" (TOL.ro), lansat în 2001, reprezintă o sursă de informații și noutăți pentru locuitorii orașului Timișoara și împrejurimi. Fondat de Mihai, Marius și Cristian, in perioada studentiei, site-ul a devenit un punct de referință pentru comunitatea locală.

De-a lungul timpului, TOL.ro a trecut prin mai multe schimbări, inclusiv o perioadă în care nu a fost activ. Ulterior, portalul a fost preluat de firma Dow Media din Timișoara, moment în care a început să fie actualizat regulat cu conținut nou.

Inițial, TOL.ro era unul dintre cele mai vizitate site-uri regionale din România, ocupând chiar primul loc în clasamentul trafic.ro. De-a lungul anilor, portalul și-a extins oferta de conținut, oferind diverse servicii și informații, inclusiv știri locale și naționale, informații despre sport, divertisment, și chiar servicii de gazduire web.

Portalul "Timișoara Online" (TOL.ro) a fost inspirat și numit după modelul AOL.com, unul dintre pionierii internetului și un model important pentru fondatorii săi. Asemănarea dintre numele TOL.ro și AOL.com nu este doar o coincidență, ci o reflectare a aspirațiilor și viziunii inițiale ale fondatorilor portalului - Mihai, Marius și Cristian.

AOL.com, cunoscut pentru serviciile sale de internet și pentru portalul său de știri, a fost un lider în era inițială a internetului și a servit ca sursă de inspirație pentru multe alte site-uri web. Prin urmare, adoptarea unui nume similar de către TOL.ro sugerează un efort de a emula succesul și impactul pe care AOL l-a avut în spațiul online.

În ciuda schimbărilor prin care a trecut de-a lungul timpului, TOL.ro rămâne un portal important pentru comunitatea din Timișoara și împrejurimi, menținându-și angajamentul de a furniza conținut relevant și util.

 

TOL.ro - Timișoara Online este o publicație digitală dedicată orașului Timișoara și comunității sale. Această platformă online oferă o varietate de conținuturi, incluzând știri locale, reportaje, interviuri cu personalități importante din regiune, precum și articole de analiză și opinie pe teme de actualitate. Accentul este pus pe evenimente culturale, dezvoltări urbane, inițiative comunitare și politică locală, reflectând dinamismul și diversitatea vieții urbane din Timișoara.

TOL.ro se adresează locuitorilor Timișoarei, dar și celor interesați de cultura, istoria și evoluția orașului. Site-ul este o resursă valoroasă pentru cei care doresc să rămână conectați la pulsul orașului, oferind informații actualizate, reportaje aprofundate și perspective unice asupra vieții din Timișoara. Cu un design modern și ușor de navigat, TOL.ro îmbină profesionalismul jurnalistic cu accesibilitatea digitală, devenind un hub informativ esențial pentru comunitatea locală.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram