Timișoara
26 aprilie 2024, 5:51
Clear sky
Clear sky
4°C
Apparent: 4°C
Presiunea: 1011 mb
Umiditate: 86%
Vântul: 1 km/h N
Rafale de vânt: 9 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 6:29
Apus: 20:35
 

Paul Drăgan, CEO-ul McDonald’s în România: „Peste 40% dintre ingredientele folosite provin de la Transavia, Toneli, Iceberg, Lantmännen Unibake sau Râureni. Pentru o masă consistentă în timpul zilei burgerul meu preferat este Big Tasty”

„Am redus cantitatea de plastic folosită în restaurantele noastre cu 120 de tone anul acesta prin înlocuirea paielor din plastic cu hârtie, paie biodegradabile, compostabile, introducerea ambalajelor din carton și a tacâmurilor din lemn pentru salate și adoptând ambalaje durabile pentru gama noastră completă de înghețată. La nivel global, McDonald's și-a propus să folosească exclusiv ambalaje 100% regenerabile, reciclabile sau certificate până în 2025”, spune Paul Drăgan, executivul care conduce operațiunile lanțului McDonald’s în România.

Citeste integral - click aici

Articolul "Paul Drăgan, CEO-ul McDonald’s în România: „Peste 40% dintre ingredientele folosite provin de la Transavia, Toneli, Iceberg, Lantmännen Unibake sau Râureni. Pentru o masă consistentă în timpul zilei burgerul meu preferat este Big Tasty”" a fost redactat de Alex Livadaru si  a fost preluat din publicatia online Republica.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram