Timișoara
19 mai 2024, 21:23
Overcast
Prognoza
22°C
Apparent: 17°C
Presiunea: 1013 mb
Umiditate: 70%
Vântul: 9 km/h S
Rafale de vânt: 33 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 5:58
Apus: 21:04
 

Clubul Velocitas marchează succese remarcabile la Triada MTB la Avrig

Clubul de ciclism Velocitas, cu o tradiție impresionantă în România, a avut un weekend triumfător la noua ediție a maratonului Triada MTB, care s-a desfășurat la Avrig, județul Sibiu. Evenimentul a contat și pentru prima etapă a Campionatului Național de XCM 2024, adunând la start numeroși participanți.

Attila Malnasi și Eszti Bereczki au fost vedetele clubului, obținând locul întâi în categoriile Elite M, respectiv Elite F. În plus, Georgian Grec a impresionat cu un solid loc secund în categoria Master 1, demonstrând încă o dată nivelul înalt de pregătire al membrilor Velocitas.

Rezultatele notabile nu s-au oprit aici. Pe traseul mediu, Giulia Pârvu și Horea Precup au adus clubului medalii de bronz, respectiv aur, în categoriile Juniori F și M. La traseul lung, membrii clubului au ocupat locuri de frunte în diverse categorii, de la Amatori până la Masteri, cu performanțe remarcabile ale lui Ovidiu Pop și Tania Pârvu, printre alții.

Clubul Velocitas, înființat în 2015 la Timișoara, continuă să onoreze spiritul și numele echipei de ciclism fondată în 1886, promovând ciclismul nu doar ca sport, ci și ca o formă de legătură comunitară și multiculturală. Organizând concursuri importante și participând la competiții internaționale, Velocitas și-a consolidat statutul de pilon central în dezvoltarea ciclismului în România.

Aceste rezultate nu doar că reconfirmă statutul clubului în lumea ciclismului, dar și subliniază angajamentul membrilor săi față de excelență și pasiunea pentru ciclism. Velocitas continuă să inspire și să motiveze comunitatea ciclistă din România și din întreaga lume.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram