Timișoara
2 februarie 2025, 8:53
Mainly clear
Mainly clear
2°C
Apparent: -0°C
Presiunea: 1028 mb
Umiditate: 79%
Vântul: 6 km/h ESE
Rafale de vânt: 27 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 7:55
Apus: 17:42
 

Dincolo de tirania „rețetei”. Cum m-a ajutat o bucătăreasă nervoasă și nepricepută să învăț să gătesc

Am învățat să gândesc observând, analizând ce aveam în farfurie și fusese gătit de alții, reflectând la opțiunile care duseseră la acel rezultat. Gustând, încercând să înțeleg și să descifrez gusturi, arome, texturi, îmbinări, construcții, contraste, echilibre, accente. Colindând locuri, piețe, târguri și supermarketuri și studiind produsele și posibilitățile oferite de ele. Urmărind personaje pe care instinctiv le simțeam că au ceva de spus interesant și inovativ. Citind și studiind gastronomia popoarelor, dar făcând permanent update legat de alimentația sănătoasă.

Citeste integral - click aici

Articolul "Dincolo de tirania „rețetei”. Cum m-a ajutat o bucătăreasă nervoasă și nepricepută să învăț să gătesc" a fost redactat de Mihaela Găneț si  a fost preluat din publicatia online Republica.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram