Timișoara
6 octombrie 2024, 22:22
Clear sky
Clear sky
12°C
Apparent: 11°C
Presiunea: 1014 mb
Umiditate: 91%
Vântul: 5 km/h SW
Rafale de vânt: 15 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 7:40
Apus: 19:05
 

ISU Timis: Intervențiile pompierilor de Revelion

Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Banat" al județului Timiș ne informeaza.

Subunitățile de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Banat” al Județului Timiș au fost la datorie și în noaptea dintre ani, asigurând desfășurarea în siguranță a evenimentelor din acest weekend. Astfel, aceștia au fost solicitați și au intervenit la ̦ ̦ .

Cele mai multe intervenții au fost pe partea de acordare a primului ajutor medical, astfel ̂ ̆ ̆ ̆ .

Totodată, în acest sfârșit de săptămână, pompierii au intervenit pentru stingerea a și au acordat primul ajutor medical și au asigurat măsurile PSI necesare la .

Având în vedere faptul că în ultimele zile s-a înregistrat o creștere a numărului de accidente rutiere la care au fost solicitate să intervină echipajele de pompieri, facem apel la conducătorii auto să fie atenți la condițiile meteorologice și să adapteze viteza condițiilor de drum și vreme.

Totodată, pentru prevenirea incendiilor la locuințe, respectați recomandările autorităților și asigurați un climat sigur pentru întreaga familie.
Pentru mai multe informații și măsuri preventive, puteți accesa site-ul nostru www.isutimis.ro sau platforma www.fiipregatit.ro.

Sursa: ISU Timis

 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram