Timișoara
24 noiembrie 2024, 5:38
Clear sky
Clear sky
-1°C
Apparent: -4°C
Presiunea: 1034 mb
Umiditate: 87%
Vântul: 10 km/h SE
Rafale de vânt: 26 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 7:47
Apus: 16:56
 

Video: #8 VLOGMAS CULINAR•RETETA CIORBĂ DE PERISOARE

🍽 Bun venit la episodul nostru culinar de astăzi, unde vom învăța împreună să pregătim o delicioasă ciorbă de perișoare Ingrediente: •1 carcasă de porc pentru stoc (sau pui, după preferință) •Legume pentru stoc (morcov, ceapă, țelină) •1 ardei kapia •Ulei de gătit •1 foaie de dafin •2 cartofi, tăiați cuburi •200 ml suc de rosii Perişoare: •500 g carne tocată de porc •3 linguri de gris •1 ou •Pătrunjel tocat •Sare și piper, după gust Liezon: •3 linguri de smântână •1 gălbenuș de ou Instrucțiuni: Prepararea Stocului: •Fierbeți carnea de porc în apă cu legumele pentru stoc (morcov, ceapă, țelină) și ardeiul kapia. • După fierbere, strecurați stocul și păstrați-l deoparte. Pregătirea Legumelor: •Tocați mărunt morcovul, ceapa, țelina și ardeiul kapia. •Căliți legumele în ulei încins și adăugați foaia de dafin. Adăugarea Stocului și Cartofilor: •Turnați stocul în oală și adăugați cartofii cuburi. •Lăsați-le să fiarbă până când sunt aproape gata, apoi adăugați suc de roșii. Prepararea Perişoarelor: •Amestecați carnea tocată de porc cu grisul, oul, pătrunjelul tocat, sarea și piperul. •Formați perisoare și adăugați-le în ciorbă după ce legumele și cartofii sunt aproape fierte. Finalizarea Ciorbei: •Lăsați perisoarele să se fiarbă complet în ciorbă. Temperează Gălbenușul cu Smântână: •Într-un bol separat, amestecați gălbenușul de ou cu smântâna. #Restaurant #timisoara #vlogmas #bucuresti #food #foodvlog #travel #vlog #ciorba #traditional : ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 🤙

Sursa pentru " #8 VLOGMAS CULINAR•RETETA CIORBĂ DE PERISOARE" - Degustăm cu Denis

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram