Timișoara
23 ianuarie 2025, 6:04
Partly cloudy
Partly cloudy
1°C
Apparent: -3°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 88%
Vântul: 9 km/h ESE
Rafale de vânt: 21 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 8:05
Apus: 17:28
 

Despre gustul și postgustul banilor cu Adi Hădean, la Descifrat: „Eu și soția mea am decis că e mai important să acumulăm experiențe, nu lucruri”

Se poate mânca bine cu bani puțini?
„Nu. Nu s-a putut niciodată. Dacă ai scos puțini bani din buzunar, trebuie să compensezi cu altceva, cu un efort personal. Sunt oameni care câștigă bani puțini, dar pentru asta plătesc cu foarte multă muncă. Într-o perioadă am locuit în Cluj, la casă, și avem o curte de 50 de metri pătrați care produceau cartofi, usturoi, ceapă, ardei. ș.a.m.d. Dar pentru a le avea a trebuit să mă trezesc în fiecare dimineață la ora 5 să-mi ud grădina, a trebuit să-mi iau timp în fiecare zi să dau cu săpăliga, să scot buruienile. Asta e un cost, e un timp pe care nu-l folosești pentru ceva ce ți-ar plăcea să faci. Să mânânci ieftin și bun e un mit”, explică Adi Hădean.

Citeste integral - click aici

Articolul "Despre gustul și postgustul banilor cu Adi Hădean, la Descifrat: „Eu și soția mea am decis că e mai important să acumulăm experiențe, nu lucruri”" a fost redactat de Ramona Loznianu si  a fost preluat din publicatia online Republica.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram