Timișoara
6 octombrie 2024, 22:16
Clear sky
Clear sky
12°C
Apparent: 11°C
Presiunea: 1014 mb
Umiditate: 91%
Vântul: 5 km/h SW
Rafale de vânt: 15 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 7:40
Apus: 19:05
 

ISU Timis: Informare preventivă agricultori - luna iulie 2023

Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Banat" al județului Timiș ne informeaza.

Odată cu creșterea temperaturilor există ̦ ̆, ̦ .

Prevenirea acestui risc care, în aceste condiții caniculare, poate produce adevărate tragedii, este o prioritate pentru noi.
 
Astfel, de la începutul lunii iulie, echipele de inspectori din cadrul ISU Timiș desfășoară activități de informare preventivă și control la operatorii economici cu activitate în domeniul recoltarii cerealelor, de la nivelul judetului Timis.

Totodată, echipajele din cadrul subunităților de intervenție ale ISU Timiș se vor deplasa în localitățile din raioanele de intervenție, difuzând mesaje audio înregistrate pentru prevenirea incendiilor de vegetație uscată.
 

 
 

Reamintim cetățenilor că arderea vegetatiei uscate si a resturilor vegetale, este strict interzisa si se sancționează contravențional cu amenda in cuantum de 7.500-15.000 lei.
 
Vă recomandăm să acționați responsabil, astfel încât, cu eforturi comune să protejăm comunitatea din care facem parte.
 

Pompierii militari timișeni sunt pregătiți să intervină în orice moment pentru gestionarea situațiilor de urgență produse în perioada caniculară.

Sursa: ISU Timis

 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram