Timișoara
6 octombrie 2024, 22:20
Clear sky
Clear sky
12°C
Apparent: 11°C
Presiunea: 1014 mb
Umiditate: 91%
Vântul: 5 km/h SW
Rafale de vânt: 15 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 7:40
Apus: 19:05
 

ISU Timis: Misiune internațională - GRECIA 2023

Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Banat" al județului Timiș ne informeaza.

În cadrul ̆ ̦ ̂ ̦ ̦ ̆, pompierii români vor desfășura și anul acesta misiuni de sprijin în Grecia, în cazul producerii incendiilor de pădure.
 

În perioada – , patru subofițeri din cadrul Detașamentelor 1 și 2 de Pompieri Timișoara se vor deplasa în Grecia, echipele având un aport valoros în reducerea timpului de răspuns în situația producerii unor incendii de pădure.
Totodată, în perioada 01 - 15 iulie 2023, din cadrul ISU Timiș, va participa și domnul . , adjunct șef Centru Operațional, care va face parte din - ̦ , pe funcția de ̦ ̦ , demonstrând încredere și recunoaștere a abilităților sale profesionale.
 

Misiunea colegilor nostri implică sprijin în operațiunile de stingere, evacuare, protecție a populației și gestionare a situațiilor de urgență. Autorităților Republicii Elene le va fi pusă la dispoziția o autocisternă cu capacitatea de 30.000 litri.

În contextul cererilor de asistență transmise de autoritățile elene, este important de menționat că participarea pompierilor români la astfel de misiuni este coordonată și autorizată de către Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU). Aceste misiuni se desfășoară în spiritul solidarității și al cooperării internaționale în gestionarea situațiilor de urgență și protecția cetățenilor.
 

̆ ̦ ̂ ̂ !
 

Sursa: ISU Timis

 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram