Timișoara
6 octombrie 2024, 22:23
Clear sky
Clear sky
12°C
Apparent: 11°C
Presiunea: 1014 mb
Umiditate: 91%
Vântul: 5 km/h SW
Rafale de vânt: 15 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 7:40
Apus: 19:05
 

ISU Timis: Secțiile de Pompieri Deta și Sânnicolau Mare

Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Banat" al județului Timiș ne informeaza.

Ne bucurăm să vă informăm că săptămâna trecută a marcat două momente importante în evoluția instituțională a ISU Timiș. În cadrul procesului continuu de dezvoltare instituțională, începând cu data de , au fost aprobate propunerile conducerii inspectoratului pentru redimensionarea și dezvoltarea unor subunități de intervenție. Prin urmare, avem plăcerea de a anunța că ̦ și ̂ devin ̦ și ̦ ̂ .
 

Garda de Intervenție - Stingere Deta a fost înființată la data de 1 mai 1998, în subordinea Stației de Pompieri tip I Buziaș, iar la data de 1 decembrie 1992 a fost înființată Garda de Intervenție - Stingere Sânnicolau Mare, în structura Companiei II Pompieri Timișoara.
 

Ordinul de numire în funcție a noilor comandanți a fost citit de către domnul ̦ , . . . În cadrul acestei inițiative, fiecare secție de pompieri a fost dotată cu două autospeciale de intervenție noi, echipate cu echipamente moderne și performante. De asemenea, numărul cadrelor militare a fost suplimentat.

Această schimbare reprezintă un pas important în asigurarea unui răspuns cât mai eficient și prompt nevoilor comunității noastre.
 
Le dorim colegilor noștri succes în activitate! Vom continua să ne dedicăm dezvoltării și îmbunătățirii permanente, în scopul unei intervenții eficiente și rapide în situații de urgență.
 

 

Sursa: ISU Timis

 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram