“Am făcut într-o zi un experiment – cea mai ieftină porție de aripioare cu cartofi prăjiți dintr-o aplicație de aruncat cu mâncare în noi era 28 de lei și consta în 3 aripioare, cartofi, o mini”salată” coleslaw și ceva sos. Un kilogram de aripi de pui de țară de la furnizorul meu O.V. costă 35 de lei și din carnea lor chiar înțelegi ceva. Asta înseamnă circa 10 aripi mari. Un kilogram de cartofi de lux costă 4 lei. Este evident că scot mai ieftin o porție de aripioare cu cartofi acasă la mine, ba chiar bio.”
Citeste integral - click aici
Articolul "Ana Naie, food coach: Ghid de supraviețuire pe timp de inflație. Cum să cheltui mai puțini bani pe mâncare sănătoasă: „Au crescut prețurile la mâncare, dar cred că mult mai mult decât ele a crescut prețul pus pe nepăsarea noastră”" a fost redactat de Andreea Pietroșel si a fost preluat din publicatia online Republica.ro